Meniu

 

AIS Clinics & Hospital

AIS Clinics & Hospital este un continuator al serviciilor medicale oferite din 2005 iar din 2009 vi le putem oferi intr-un spatiu nou in care calitatea,competenta,tehnologia si aparatura moderna va vor fi aproape.
 
Ne desfasuram activitatea intr-o clinica medicala moderna, dotată cu aparatura si echipamente medicale performante , de ultima generatie deservind mai mult de 20 de specialităţi.
 
Calitatea serviciilor oferite, experienţa si dedicarea personalului medical puse in slujba pacientilor nostri ne-au ajutat sa imbunatatim si sa dezvoltam diversitatea si calitatea serviciilor medicale la un nivel de profesionalism care sa raspunda nevoilor si asteptarilor dumneavoastra.
 
În cadrul clinicii puteţi beneficia de servicii medicale gratuite în baza contractului nostru cu CASMB.
 
In demersul dvs de a va rezolva problema de sanatate cu care va confruntati va putem fi alaturi putandu-va realiza in cadrul clinicii controale, consultatii, investigatii şi tratamente prin metode avansate, aveţi la dispoziţie servicii medicale complete pentru următoarele specialitati: balneo-fizio-kinetoterapie cardiologie, dermatologie, endocrinologie, obstetrica – ginecologie, hematologie, medicina estetica, medicina de familie, medicina interna, medicina muncii, neurologie, oftalmologie, ORL, ortopedie, pediatrie, psihiatrie, oncologie.
 
In clinica AIS beneficiati de un serviciu medical integrat: medicina de familie, specialitati medicale, farmacie toate reunite in acelasi loc, ceea ce va veni in sprijinul nevoi dvs de  a castiga timp,  sa eliminati  timpii pierduti in trafic, sa valorificati la maxim timpul pentru care v-ati invoit de la servici astfel incat timpul castigat sa-l puteti dedica familiei, dezvoltarii dumneavoastra personale sau altor proiecte pe care vi l-ati propus in nume personal.
 
Din farmacia prezenta in cadrul clinicii aveti pozibilitatea sa beneficiati de medicamente compensate si gratuite pe care putem sa vi le eliberam in baza contractului incheiat cu CASMB, OPSNAJ, CASA TRANSPORTURI.
 
Implicarea si participarea sociala este o datorie morala pe care ne-am propus-o, considerand ca dreptul la informare si dreptul la sanatate sunt drepturi fundamentale ale omului care influienteaza viitorul.Astel am demarat programul “EVALUAREA SI MONITORIZAREA STARII DE SANATATE A POPULATIEI”, program ce are ca scop imbunatatirea starii de sanatate prin prevenire, control, evaluare si monitorizare cu titlu gratuit a profilului starii dumneavoastra de sanatate.
 
Folosind ultima tehnologie de epilare definitiva, cu ajutorul tehnicii SPL (Square Pulse Light), tratamentul este mult mai eficient datorita caracteristicilor lungimii de unda, ce permite mentinerea unei temperaturi constante pe toata durata impulsului. Astfel, foliculul pilos este supus aceleiasi temperaturi o perioada mai lunga de timp decat in cazul celorlalte tehnici cunoscute, crescand eficienta tratamentului. 
 
Lumina pulsata este extrem de eficienta, atat in cazul epilarii definitive cat si in cazul fotoregenerarii celulare. Energia luminii este absorbita selectiv de catre melanina din par si este transmisa catre foliculul pilos. Acesta este anihilat sub actiunea caldurii transmise prin firul de par. Parul de pe suprafata tratata va fi eliminat pana la sfarsitul ciclului de tratament. Tehnica folosita in epilarea definitiva este una noninvaziva, in timpul emisiei de lumina se poate simti o usoara senzatie de caldura sau piscatura.  

Categoriile Locației: Sanatate si Medicina.

7 păreri

 1. ✔Anonim
  1 pareri

  Anonim, Noi 17, 2017 - AIS Clinics & Hospital
  1/5

  Nu se respecta ora programarii, aceasta depășind zeci de minute.
  Aceasta clinica nu merita drept de activitate.

  A fost utilă această informaţie? Thumb up 1 Thumb down 0

     -   Răspunde
 2. ✔Anonim
  1 pareri

  Mihaela Penescu, Dec 02, 2016 - AIS Clinics & Hospital
  1/5

  Scurt si la obiect: m-am lasat pacalita de reclama lor ! Deoarece locatia Clinicii din Calea Rahovei este f aproape de casa, m-am inscris aici la medicul de familie, pe data de 29.11.16. La cerere, am primit bilet de trimitere pt analize. Din motive obiective m-am prezentat (abia ?!) pe data de 02.12.16 pt recoltare . Surpriza: nu mai sunt fonduri pt analize gratuite pt luna decembrie ! pardon ?!?!
  Va rog, stie cineva cat de repede, dupa cat timp, ma pot retrage de la medicul de familie din aceasta clinica ?

  A fost utilă această informaţie? Thumb up 6 Thumb down 6

     -   Răspunde
 3. ✔Anonim
  1 pareri

  Alexandra, Oct 24, 2016 - AIS Clinics & Hospital
  5/5

  Medici ff buni! Felicitări AIS Clinic!

  A fost utilă această informaţie? Thumb up 1 Thumb down 1

     -   Răspunde
 4. ✔Vizitator*
  1 pareri

  Bogdan Ionescu, Iun 01, 2016 - AIS Clinics & Hospital
  1/5

  Personalul auxiliar este extrem de neprietenos. Am stat foarte mult la receptie la coada, ca sa aflu ca nu au fonduri si ca nu pot sa fac analize decat cu plata. De asta platesc luna de luna CAS, ca sa fac analizele cu plata. Am acceptat. Am platit, dupa care am mers la recoltare. Aici, desi nu era nici un alt pacient in cabinet, o doamna extrem de scarboasa mi-a spus sa astept afara dupa care mi-a trantit usa in nas si a si incuiat-o! Va recomand tuturor sa evitati aceasta clinica. Daca tot platesti, macar sa fi respectat. Sunt multe alte clinici care fac acest lucru.

  A fost utilă această informaţie? Thumb up 5 Thumb down 1

     -   Răspunde
 5. ✔Anonim
  1 pareri

  Nicoleta, Mai 12, 2016 - AIS Clinics & Hospital
  1/5

  Aveam o părere buna despre ei dar am avut parte de 3 întâmplări neplăcute și din păcate una dintre ele marcantă. Analizele de urocultura nu mi-ai ieșit niciodată bine,le-am repetat la un alt laborator și au fost ok.Cea mai tragica experiență a fost luna trecuta ,când am mers sa îmi fac analize pentru sarcina,printre care și torch -ul,markeri citomegalovirus igm au ieșit pozitivi,cea ce însemna o infecție activa (se punea problema întreruperii sarcinii , am mers la institutul Matei Balș și am făcut analize mai complexe,rezultatele au ieșit ok și sarcina merge înainte. Aceasta a fost ultima experiență a mea cu cei de la AIS Clinic.

  A fost utilă această informaţie? Thumb up 5 Thumb down 0

     -   Răspunde
 6. ✔Vizitator*
  1 pareri

  amalia georgescu, Mai 09, 2013 - AIS Clinics & Hospital
  5/5

  Am fost si eu aici zilele trecute, pentru un tratament. Mi a placut, plus ca au foarte multe specialitati, este si aproape de unde stau eu.
  super mega tare

  A fost utilă această informaţie? Thumb up 4 Thumb down 4

     -   Răspunde
 7. Profile pic
  ✔Vizitator*
  2 pareri

  eliza izvoranu, Oct 08, 2012 - AIS Clinics & Hospital
  2/5

  Mh, asa si asa…. am ajuns din intamplare mai mult, aici, cu un voucher de reducere… din pacate a trebuit sa astept foooarte mult la receptie pt. ca domnisoara avea multe hartii cu vouchere si se cam incurcase in ele.. in fine, nu pot sa ma plang, a fost destul de in regula serviciul in sine.

  A fost utilă această informaţie? Thumb up 5 Thumb down 3

     -   Răspunde

Ai fost aici? Împarte experiența ta.

Marcați mai jos pentru o evaluare corectă :

Raportează o problemă pentru acestă locație!

Trimite Unui Prieten

Trimite un mesaj locației

Revendică

Ce este procesul de revendicare?