Meniu

 

Alpha Medical Center

Alpha Medical Center este un centru medical multidisciplinar, consacrat schimbarii calitatii serviciilor medicale si a modalitatilor terapeutice. Este unul din putinele centre medicale care practica  ozonoterapie, o terapie de ultima generatie fara efecte secundare prin care pot fi tratate multe afectiuni acute si cronice (in special boli articulare degenerative pentru persoanele varstnice).

Alpha Medical Center isi propune sa devina partenerul dumneavoastra de viata fiind prezent in clipele frumoase si nu numai, raspunzand unei serii foarte largi de cerinte medicale prin contractul pe care il avem cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Activitatea noastra are la baza grija fata de pacient prin profesionalismul si devotamentul medical. Serviciile medicale oferite în cadrul clinicii noastre sunt axate în primul rând pe importanţa acordată fiecărui pacient.

Gama de investigaţii medicale care se pot efectua  este complexă şi include următoarele specialităţi: Ozonoterapie, Alergologie şi Imunologie clinică, Cardiologie, Chirurgie Generală, Dermato – Venerologie, Diabet – Nutriţie, Ecografie, Endocrinologie, Obstetrică – Ginecologie, Medicină Generală, Medicina Muncii, Medicină Internă, Oftalmologie, Ortopedie – Traumatologie, Psihologie, Psihiatrie, Pediatrie, Reumatologie, Urologie, Homeopatie. 

Clinica situata intr-o zona centrala a Bucurestiului pe strada Vlad Judetul Nr.46, in apropierea Centrului Comercial Vitan (Mall Vitan), beneficiaza de 18 specialitati medicale si un numar de 10 cabinete, pentru care dispunem de aparatura de ultima generatie.

Pentru asigurarea serviciilor medicale la cele mai înalte standarde beneficiem de colaborarea a 30 de medici care vă aşteaptă într-o ambianţă destinsă să descoperiţi cât de importantă este sănătatea. 

Acordati atentie sanatatii dumneavoastra alaturi de Alpha Medical Center!


Categoriile Locației: Sanatate si Medicina.

Ai fost aici? Împarte experiența ta.

Marcați mai jos pentru o evaluare corectă :

Raportează o problemă pentru acestă locație!

Trimite Unui Prieten

Trimite un mesaj locației

Revendică

Ce este procesul de revendicare?