Meniu

 

Cofetaria Ladolceria

 

torturi pentru copiiDacă sunteți în căutarea unei cofetării care să vă ofere cele mai gustoase deserturi. Cofetaria Ladolceria este locul perfect de unde puteți comanda orice produse de patiserie vă doriți. Acum aveți posibilitatea de a le face o bucurie celor mici și de a comanda torturi pentru copii în București aromate și în forme vesele.

Torturi pentru copii în formă de persoanje Disney Doar la cofetăria online Ladolceria aveți posibilitatea de a comanda, prin câțiva pași, torturi pentru copii cu cele mai diverse arome, dar și care să îmbrace forma personajelor lor preferate din desene animate. Astfel, puteți comanda torturi de copii în formă de Mickey Mouse, buburuze, trenulețe, tractorașe, ursuleți și mașinuțe. Acestea vor fi, pe lângă un desert delicios, și o mare bucurie pentru sărbătorit și pentru toți invitații. În cele mai diverse culori, însă din ingrediente 100% naturale, puteți comanda un tort de copii în București care să încânte toate gusturile.

Tort minion Personalizați torturile de copii de la LaDolceria Cofetăria online vă oferă posibilitatea de a personaliza deserturile comandate și de a crea torturi de copii exact pe placul celor mici.

Astfel, puteți alege fie arome de ciocolată neagră, vanilie, dar și fructe de pădure. În funcție de preferințele celui mic, puteți opta și pentru tipul de blat dorit, precum blaturi albe, cu arome de vanilie, blat de ciocolată cu lapte sau blat pufos, acoperit de o cremă de zmeură. Oricare v-ar fi opțiunea , alături de cofetăria online LaDolceria, sunteți siguri că veți beneficia de cele mai savuroase deserturi.


Categoriile Locației: Cofetarii.

Ai fost aici? Împarte experiența ta.

Marcați mai jos pentru o evaluare corectă :

Raportează o problemă pentru acestă locație!

Trimite Unui Prieten

Trimite un mesaj locației

Revendică

Ce este procesul de revendicare?