Meniu

 

IDM Basarab

Introdu o scurtă prezenCentrul comercial IDM Basarab are cate un magazin diferit in fiecare zi, adica aici gasiti 360 de magazine de imbracaminte, incaltaminte, cosmetice, accesorii, coafor, parfumerie si produse de curatenie.

Este unul din centrele comerciale vechi ale Bucurestiului, dar care si-a pastrat valoarea si simplitatea, fiind complet renovat si adus la cele mai noi standarde comerciale si de securitate. A fost inaugurat in octombrie 1994, iar in anul 2000 numarul vizitatorilor ajunsese egal cu intreaga populatie a Romaniei. Numarul mare de magazine aflate la concurenta asigura doua lucruri: varietate de marfuri pe de-o parte si preturi seducatoare pe de alta.

In IDM Basarab gasiti 360 de comercianti profesionisti care isi ruleaza propria marfa, in care au investit pentru ca ei cred cu desavarsire in ea, sau producatori de confectii sau de incaltaminte care nu se gasesc pe marile suprafete comerciale. In magazinele de mici dimensiuni ale IDM Basarab, pretul si calitatea marfurilor pot furniza surprize extrem de placute.tare (descriere).


Categoriile Locației: Cumparaturi.

Ai fost aici? Împarte experiența ta.

Marcați mai jos pentru o evaluare corectă :

Raportează o problemă pentru acestă locație!

Trimite Unui Prieten

Trimite un mesaj locației

Revendică

Ce este procesul de revendicare?