Meniu

 

Norauto – Titan

Norauto: unicul centru auto specializat in intretinerea si echiparea automobilului, extins in Europa si America de Sud. 20 octombrie 1970 in acea zi a luat nastere primul centru NORAUTO la Englos, langa Lille (nordul Frantei), la initiativa lui Eric DERVILLE. Plecand de la o constatare simpla – sute de masini stationate in parcarile vaste ale hipermarketurilor – Eric DERVILLE a elaborat conceptul NORAUTO: propune acestor clienti veniti cu automobilul, servicii necesare pentru intretinerea si personalizarea masinilor lor.

Cum? Propunand un magazin care dispune de o gama larga de produse (piese de schimb, accesorii) la care se adauga un service auto in care se pot monta produsele vandute in magazin si se presteaza servicii de intretinere (de exemplu schimb ulei).

NORAUTO este intr-o continua expansiune! Pe data de 18 iunie 2009 s-a deschis primul magazin din Romania, in Zona Comerciala Carrefour Militari din Bucuresti.

Al doilea magazin s-a deschis pe data de 29 martie 2010 tot in Bucuresti, in zona comerciala Auchan Titan, urmat de Norauto Berceni la 19 noiembrie 2010.

Obiectivul nostru: extinderea in Bucuresti si in orasele mari din Romania.


Categoriile Locației: Auto si Transport.

Ai fost aici? Împarte experiența ta.

Marcați mai jos pentru o evaluare corectă :

Raportează o problemă pentru acestă locație!

Trimite Unui Prieten

Trimite un mesaj locației

Revendică

Ce este procesul de revendicare?